გაზაფხულიდან ქართულ ბაზარზე ხაშზე გამომცხვარი პური გაიყიდება
12 იანვარი / 2016
PLAYER_GET_VIDEOFLASH
2016 წლის გაზაფხულზე კომპანია ”იფქლი” წარმოებაში ხაშზე დამზადებულ პროდუქციას ჩაუშვებს.
ამის შესაეხებ კომპანია ”იფქლის” ერთ-ერთმა დამფუძნებელმა და ხელმძღვანელმა, ბაქარ ბაკურაძემ PALITRANEWS-ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში” განაცხადა.
ბაქარ ბაკურაძის თქმით, საქართველოში პურის ცხობის არასრული ტექნოლოგია გამოიყენება. მას შემდეგ, რაც ხაშის ცხობის ტექნოლოგია პურის ბიზნესში გაქრა, მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა.
”მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა იმიტომ, რომ იმ ხარისხს ვერ იღებს, რაშიც ფულს იხდის. როდესაც ეს საკითხები უცხოელ კოლეგებთან გავიარეთ, ყველა გაკვირვებული დარჩა, რატომ იყო ეს პროცესი - პურის ხაშზე ცხობა ადგილობრივი პურის მწარმოებელისგან უარყოფილი. ჩვენმა კომპანიამ გადაწყვიტა, დაგვებრუნებინა ეს მეთოდი საქართველოში. ამ მეთოდით პატარა მწარმოებლები რამდენიმე დასახელების პურს შესაძლოა, დღესაც აწარმოებენ. მაგრამ მასიურ წარმოებაში მთლიანად ხაშზე ცხობაზე რომ გადავიდეს წარმოება, ჯერ ეს ჩვენთან არ არსებობს”, - განაცხადა ბაკურ ბაქრაძემ.
მისივე თქმით, კომპანია ”იფქლი” მომხმარებელს ხაშზე დამზადებულ პურს გაზაფხულიდან შესთავაზებს: ”იფქლი” იქნება პირველი კომპანია, რომელმაც უკვე დანერგა ეს ყველაფერი. ჩამოვიტანეთ დანადგარები, რომლებიც მთლიანად ავტომატიზირებულია, მართვა კომპიუტერულად ხდება. ამჟამად ტესტირება მიმდინარეობს. გამართვის პროცესში ვართ. როდესაც ეს პროცესები მთლიანად დამთავრდება, ერთობლივად გვინდა ჩავუშვათ წარმოებაში გაზაფხულზე. ”იფქლის” მთელი პროდუქცია ხაშზე დამზადებული იქნება. ეს არის პურის ცხობის 6-საათიანი პერიოდი, ტექნოლოგიის სრული დაცვით”, - აღნიშნა ბაკურ ბაქრაძემ PALITRANEWS- ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში”.

კომენტარები (14)
21.06.2016
"იფქლი"-ს
ამიხსენით თქვენს გახარებას თბილისში 2 იფქლია? მე ერთი ვიცოდი წერეთელზე იყვნენ მერე გლდანში გადავიდნენ მეორეც ყოფილა დიღომში. ძალიან გთხოვთ გამარკვიოთ ერთი და იგივე კომპანიაა ან რა ხდება და რომელი "იფქლი"-დან ხართ თქვენ
15.01.2016
"იფქლი"
ქალბატონო თათა - ფასს არ გავზრდით სრულყოფილი ცხობის პროცესის გამოყენების გამო. ამ პროცესების დანერგვას ვთვლით ინვესტიციად საწარმოში და ხარჯებს კომპანია გაიღებს ამისათვის და არა ჩვენი ერთგული მომხმარებელი. სესილი - ხაშზე ცხობის პროცესი განსხვავდება დაჩქარებული წესით ცხობისაგან. პურის ინგრედიენტებიც აქ სხვა პროპორციებითაა მოცემული. თუ დაგაინტერესებთ, პროცესების გასაცნობად გვეწვიეთ საწარმოში. გაზაფხულზე უკვე გვექნება ჩვენც ღია კარის დღეები. გიგაური - მადლობა კომპლიმენტებისა და ერთგულებისათვის. ჩვენ განვაგრძობთ პროდუქციის და პროცესების თქვენთვის დახვეწას, იმმისათვის, რომ ჩვენი მომხმარებელი ჯანსაღ და გემრიელ პურფუნთუშეულს მიირთმევდეს. ბატონო ლაშა - მადლობა კეთილი სურვილებისათვის. ბატონო აკო - პრობლემა არაა, თუ არ იცით, აქ შეგიძლიათ ხაშზე ცხობის პროცესს და უპირატესობას გაეცნოთ. http://bit.ly/1Vy7W7B ბატონო მიმი - სხვათაშორის რძით განსაკუთრებულად რბილი და სასიამოვნო პური ცხვება. უბრალოდ, ჩვენ ასეთს ჯერ არ ვაცხობთ. იქნებოდით ასეთი პროდუქტით დაინტერესებული? მისი ღირებულება, რძის გამოყენების გამო მეტი იქნებოდა. ბატონო ვასილ - 1993 წლიდან ჯანსაღ და გემრიელ პურფუნთუშეულს ვაწარმოებთ. სამწუხაროა, რომ თქვენ სხვა მოსაზრება გაქვთ. გვაქვს შესაძლებლობა მტკიცებულებებით გავამყაროთ ჩვენი წარმოების ხარისხიანობა. თუ გნებავთ, დაგვიკავშირდით და გაზაფხულზე თქვენც მოგიწვევთ ჩვენს საწარმოში. 591-108-353 ბატონო გიო - შესაძლებელია რომელიმე პატარა საცხობი ცდილობს ხაშზე აწარმოოს პურფუნთუშეული, მაგრამ ეს თბილისში მომხმარებლებს არ დააკმაყოფილებს. "იფქლი" პირველია, რომელმაც პურის ხაშზე წაროება მასიურ წარმოებაში დანერგა. ყველას დიდი მადლობა თქვენი კომენტარებისათვის! ნებისმიერ დროს დაგვიკავშირდით: შპს "იფქლი" ხარაძის 2ა, 0153 თბილისი info@ipkli.com +995 591-108-353
მსგავსი სიახლეები
სასოფლო-სამეურნეო კოოპერატივების განვითარების სააგენტოს თავმჯდომარე გიორგი მიშელაძე მცხეთის მუნიციპალიტეტის სოფელ სასხორში კოოპერატივის „ნიჩბურა“ მეპაიეებს შეხვდა
მთავრობის მიერ შემოთავაზებული ცვლილებების თანახმად, ახალი წლიდან იმპორტირებულ ავტომობილებზე აქციზი იზრდება.
კარგა ხანია, რაც საქართველოს მთავრობა და ეროვნული ბანკი პრიორიტეტულ მიმართულებებს შორის ლარიზაციას ასახელებენ.
საქართველოს ეროვნულ მუზეუმისა და ბიზნესისა და ტექნოლოგიების უნივერსიტეტს შორის ხვალ თანამშრომლობის მემორანდუმი გაფორმდება.
საქართველოს ინოვაციების და ტექნოლოგიების სააგენტოს ორგანიზებით, ინოვაციებისა და ინიციატივების მართვის მიმართულებით ტრენერთა ტრეინინგი დაიწყო.
საქართველოს ეკონომიკა ინტეგრირებულია სხვა ეკონომიკებთან, საერთაშორისო სავალუტო ბაზარზე კი არასტაბილურობის საკმაოდ მაღალი დონეა
მსოფლიო ბაზარზე ოქროს ფასი დაეცა, თუმცა ამის ფონზე ბაზარზე სარისკო განწყობა გაიზარდა. 
BTU-ს ციფრული ეკონომიკის განვითარების ინიციატივის პრეზენტაცია დღეს ბიზნესისა და ტექნოლოგიების უნივერსიტეტის სივრცეში გაიმართა.
ეს არის უპრეცედენტო, პირველი გადაწყვეტილება, როდესაც DCFTA-ს ძალაში შესვლის შემდეგ, ცხოველური წარმოშობის პროდუქტი პირველად შევა ევროკავშირის ბაზარზე
ბრიუსელში სამუშაო ვიზიტის ფარგლებში, სოფლის მეურნეობის მინისტრის პირველმა მოადგილემ, ნოდარ კერესელიძემ საქართველო-ევროკავშირის ასოცირების კომიტეტში ვაჭრობის საკითხებზე გამართულ მორიგ შეხვედრაში მიიღო მონაწილეობა.
რუბრიკის სხვა სიახლეები
07.12.2016
სასოფლო-სამეურნეო კოოპერატივების განვითარების სააგენტოს თავმჯდომარე გიორგი მიშელაძე მცხეთის მუნიციპალიტეტის სოფელ სასხორში კოოპერატივის „ნიჩბურა“ მეპაიეებს შეხვდა
სრულად
06.12.2016
ამბროლაურის აეროპორტი 2017 წლის იანვარში გაიხნება და პირველ ეტაპზე ფრენა ნატახტარი-ამბროლაური-ნატახტარის მიმართულებით განხორციელდება.
სრულად
05.12.2016
კავკასიის ავტოიმპორტის ხელმძღვანელის თქმით, აქციზის გადასახადის მოსალოდნელი გაძვირება უკვე ნეგატიურად აისახა ბიზნესზე.
სრულად
05.12.2016
2016 წლის მესამე კვარტალში საშუალო თვიური ხელფასი ბიზნეს სექტორში 1012,5 ლარს გაუტოლდა, რაც გასული წლის შესაბამისი პერიოდის მაჩვენებელთან შედარებით 51,4 ლარით მეტია.
სრულად
05.12.2016
ონის რაიონში, სოფელ უწერაში 12 ნომრიანი სასტუმრო განთავსდება.
სრულად
TOP
რეკომენდებული
მნიშვნელოვანი
ოფიციალური კურსი
კონვერტორი
ბირჟა
06.12.2016
07.12.2016
USD
1
USD
2.5598
2.5744
EUR
1
EUR
2.7234
2.7734
GBP
1
GBP
3.2558
3.2836
RUB
100
RUB
4.0149
4.0370